Vandtæt LED meteorregn Regn Lys, der Falder String Lys Til Udendørs Hjem Garden Party Bryllup Part Indretning Træ

Ny vare

kr11.57

kr14.49

-21%

Tags:

yz450f chain guide 06

Funktioner:

1.LED meteor lys bruger høj kvalitet stive PCB kredsløb med høj lysstyrke og super kvalitet Lysdioder, og indeholder integrerede kredsløb-programmer for at gøre det lettere at se som en meteor, lyse og glatte.Beskyttet af PC shell, miljøbeskyttelse og vandtæt.

2.Tuben er udstyret med automatisk konvertering til at simulere den virkelige meteor situation.Meteorer har længder og shorts, og de hastigheder, som er hurtig og langsom.De er generelt ikke stiv meteorer med samme hastighed og længde.

3.LED farve: rød, grøn, blå, hvid, gul, farve og andre farver, dobbelt-sidet luminescens gennem IC-chip teknologi, der kan opnå effekten af at jagte meteorer.

Beskrivelse:

Den part, lysene er lavet af den seneste gennemsigtige PC materiale, som er modstandsdygtige over for korrosion.Du kan bruge den hvor som helst og når som helst du ønsker.

Specifikationer:

Navn: LED meteorregn Lys

Indgangsspænding: AC 100 v-250V

Output spænding: DC7V

Lampe perle materiale: SMD 2835

Materiale: Importeret PC

Specifikation længde: 10 cm

Anvendelsesområde: gade belysning i hjemmet og i udlandet, hjem, have, indgangen til den indre gårdhave dekoration, rum udsmykning, belysning teknik

Pakke Inkluderet:

8 stk/sæt * Lys

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Materiale Importeret Pc
Specifikation længde 10 cm
Navn LED meteorregn Lys
Output Spænding DC7V
Form Figur
Lampe perle materiale SMD 2835
Input spænding AC 100V-250V
Mærke ICOCO
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer