Små Kunstige Planter til Hjemmet Indretning og Kontor Realistisk Mini Falske Planter – Home Decor Kunstige Planter i Potter Hjem

Ny vare

kr23.07

kr41.95

-46%

Tags:

bougainvillea træ, bonsai-træ, ægte swarovski, bonsai-træ, kit, baobab, bonsai kit værktøj, ANLÆG, bougainvillea, bonsai børste, bonzai

Beskrivelse:

Materiale - græs og blade er lavet af høj kvalitet PE-plast for nem pleje.Den urtepotter er lavet af gråt papir, papirmasse, stærk og holdbar, ikke sprød, men ikke sætte dem i vand.

Lavet af høj kvalitet og ren plast, det er udformet til at være mere realistiske end andre simuleret anlæg på markedet.Intet behov for vedligeholdelse eller pleje, de vil hverken visner eller fade.

Disse naturtro kunstige potteplanter kan bringe grøn liv og friskhed til din bolig.

Kan bruges som pynt til møbler og kontor miljø.Du kan nemt nyde den smukke natur i ethvert sted såsom soveværelse, stue, badeværelse, køkken, balkon, reol, entré og så videre.

Hvordan til at passe - der er Ingen grund til at rense regelmæssigt, en gang imellem tør det forsigtigt af med en fugtig klud eller ved forsigtigt at børste overfladen med en lille børste.

Størrelse Chart:

Total Højde: 30cm / 11.81 tommer

Total Bredde: 30cm / 11.81 tommer

Flower Pot Højde: 10.5 cm / 4.13 tommer

Flower Pot Bredde: 11cm / 4.33 tommer

Pakken Indeholder:

1 Stykke Kunstig Potteplante

Bemærk:

Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning,at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Mærke Baoblaze
Placering Desktop
Materiale Plast
Oprindelse KN(Oprindelse)
Antallet af Pc ' er 1 stk
Anlægget Stil bonsai

Relaterede varer