Bærbare 2in1 Trådløse 5.0 Audio Receiver Transmitter Trådløse Adapter 3,5 mm AUX Stereo Transmitter Til TV, PC Bil Højttaler

Ny vare

kr8.96

kr12.84

-31%

Tags:

pci express sas, kabel-pci express, antminer bestyrelsen, pcie riser, atom model, card riser, pci riser, 16x riser-kort, asmedia, pci express-skifte

Funktioner:

1.Denne ekstremt bærbar, letvægts trådløse audio sender & modtager er en ideel trådløs lydløsning til en bred vifte af situationer og bruger.

2. Senderen tilstand:trådløst streamer lyd fra dit TV, stereoanlæg, eller CD-afspiller til dine hovedtelefoner eller højttalere.

3. Receiver: trådløst streamer lyd fra din aktiveret telefon, tablet eller computer, til dit kablede stereoanlæg, højttalere eller hovedtelefoner.

4. Skift: Hvis enheden har været i en tilstand til en lang tid, er det behov for at blive re-aktiveret to gange for at skifte til en anden tilstand.Hvis enheden har lige skiftet tilstand, du ønsker straks at skifte til en anden tilstand, behøver du kun at re-energize én gang.

5. RX mode: Det blå lys blinker under parring proces, og det blå lys holder op med at blinke, når parringen er vellykket.Tilslut produktet til en lydenhed med en 3,5 audio kabel.

Beskrivelser:

Produktet er håndfrie opkald og automatisk tilslutning kørsel bekymre dig-gratis.Se farve-funktion til at skelne mellem funktion med farven på indikatoren, modtage og sende, på et øjeblik, skifte metode er også meget enkel.

Specifikation:

Materiale: plastik

Teknologier:trådløst 5.0

Arbejdsområde: op til 10m / 33ft (uden forhindringer)

Størrelse: 32x17x8.5mm

Pakken indeholdt: 1* Transmitter Receiver

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Certificering Ingen
Type PCI-E Riser
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer